Mies kalasti paljain käsin – sai upean saaliin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ennen kalastaminen oli varmasti todella erinäköistä kuin nykyään uusilla hienoilla välineillä. Kalastaminen ja saaliin saaminen eivät kuitenkaan ole täysin välineistä kiinni, minkä eräs mies todistaakin videolla nappaamalla kalan paljain käsin.

Kaveri on kuvannut videolle, kun mies kalastaa merestä paljain käsin. Vesi on niin kirkasta, että sen läpi pystyy selkeästi erottamaan pinnan alla piileskelevän pitkän kalan. Kala on täysin paikoillaan ja mies odottaa veneen reunalla täydellistä hetkeä.

Mies odottaa meren pinnan yläpuolella valppaana oikeaa hetkeä kunnes se ampaisee pää edellä mereen. Mies hyppää nopeasti kohti kalaa ja saa sen käsiinsä. Mies nousee pinnan alta käsissään saalis, jonka se sai kiinni omalla alkukantaisella kalastustyylillään.