Mallikaunotar syntyi ilman kättä – tältä näyttää bioninen korvike!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rebekah Marine syntyi ilman oikeaa kättä. Marinen käsi puuttui kyynärvarresta alaspäin, minkä vuoksi naiselle tehtiin proteesi. Marine piti 22-vuotiaasta lähtien kädessään melko tavallista proteesia, jolloin hänen ystävänsä ehdotti, että nainen alkaisi tekemään mallin töitä.

Marine on nyt 29-vuotias, ja hän on saanut viimein itselleen bionisen käden, jota hän pystyy liikuttelemaan laajemmin aina sormista lähtien. Marine on toiminut monien nuorten esimerkkinä ja alkanut kirjoittamaan myös itseapukirjaa nuorille tytöille, jotka kokevat epävarmuutta omasta vartalostaan.

Marine kertoo Women’s Health -lehden mukaan opettelevansa edelleen uuden bionisen käden käyttämistä. Käden käyttäminen on vaikeaa, koska kädessä ei ole tuntoaistia. Naisen tulee pelkän näköistinsa avulla oppia kurkottamaan kädellä tarpeeksi kauas ja tarttumaan asioihin tarpeeksi lujalla tai hellällä otteella.