Uusi palvelu muuttaa Instagram-kuvat värityskirjoiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Värityskirjojen täyttäminen eivät ole enää muutamaan vuoteen olleet vain lasten harrastus. Aikuisille suunnatut värityskirjat ovat kasvattaneet viime aikoinasuosiotaan huimasti. Markkinoilta löytyykin jo lukuisilla erilaisilla teemoilla varustettuja varttuneiden värityskirjoja.

Nyt värityskirjan voi teettää myös omista Instagram-kuvistaan. Tämä tapahtuu Color Me Book -nimisen palvelun avulla. Taatusti persoonallisen värityskirjan haluavan tarvitsee vain lähettää suosikkinsa Instagram-kuvista sivustolle, ja Color Me Book hoitaa loput.

– Puolisoni väritti aikuisten värityskirjaa. Mietin kuinka upea idea olisi saada henkilökohtainen värityskirja omien koiriemme kuvilla. Olin yllättynyt saadessani selville, ettei ideaa ollut vielä toteutettu, Color Me Bookin perustaja Cory Will kertoi Mashable-sivustolle.

Viisisivuinen Instagram-värityskirja maksaa 25 dollaria, kun taas yksi itse tulostettava sivu maksaa viisi dollaria. Yhdysvaltojen ulkopuolella asuvien täytyy maksaa fyysisestä värityskirjasta vielä 15 dollarin postikulut.