Mies eläytyi parvekkeella – naapuri kuvasi esityksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni eläytyy lempikappaleidensa tahdissa ja innostuu laulamaan ja tanssimaan hyvää musiikkia kuunnellessaan. Kunnon äänenavaukset tapahtuvat yleensä suihkussa omassa rauhassa, mutta eräs mies päätti viedä esityksensä tällä kertaa ulos parvekkeelle.

Naapuri on kuvannut salaa nurkan takaa humalaista miestä, joka pitää parveketta omana estradinaan. Mies pitelee pientä radiota korvaansa vasten ja laulaa musiikin mukana kuin kukaan ei kuuntelisi häntä.

Parvekkeella laulava mies pystyy luultavasti jo kuvittelemaan mukana olevan yleisön ihastelevat katseet kun hän astelee lavan reunalta toiselle ja lauleskelee musiikin tahdissa. Valitettavasti itse musiikki ei kuitenkaan kuulu kovin kauas, minkä vuoksi meteli kuulostaakin lähinnä pelkästään miehen omalta örinältä.