Naiset paljastivat: ”Näillä esineillä olen masturboinut”

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset ovat paljastaneet Redditissä erikoisimmat esineet, joilla he ovat harrastaneet masturboimista. Sooloseksissä voi käyttää apuna käsien lisäksi myös asiaan tarkoitettuja seksivälineitä, mutta naisille näyttää kelpaavan myös tavalliset kodin esineet.

Thrillist kokosi redditorien paljastukset masturboimisen suhteen. Yksi naisista tunnustaa käyttäneensä Vatikaanissa siunattua pyhää vettä liukastusaineena. Toinen muistelee puolestaan vuotta 1995 ja silloin käytössä olleitta hakulaitteita. Nainen kertoo onanoineensa omalla hakulaitteellaan.

Yksi neitokaisista kertoo masturboineensa kokkiveitsen kahvalla useampaan otteeseen. Eräälle naiselle on puolestaan kelvannut eroottiseksi välineeksi jopa Barbie-nukke, kun hän on hieronut genitaalialueitaan nuken jaloilla. Yhtä omituiselta kuulostaa kertomus, jossa nainen oli tyydyttänyt itsensä kuumana päivänä jääkuutioilla autolla ajaessaan.

Joillakin naisilla ei tunnu olevan mielikuvituksen puutetta masturboidessaan, kun listalle pääsevät imurin letku, hiusharjat, tuolinjalka ja PlayStationin ohjain. Yksi naisista paljastaa aloittaneensa seksuaaliset seikkailut vanhempien porealtaasta testaamalla vesisuuttimien painetta.

Eräälle naiselle kelpaa kaikki puiset esineet masturboimista varten, mutta hän suosittelee niiden kanssa kondomin käyttöä. Sooloseksiin ovat kelvanneet myös vasara, sähköhammasharja, lehtikäärö ja kitaran kaula. Yksi redditor kertoo harrastaneensa omaromantiikkaa jäisellä makkaralla.

Yhtä mielenkiintoiselta kuulostaa Jeesuksen miniatyyrilla, rullaluistimella ja kynttilällä masturboiminen kuin myös Ken-nuken päällä sooloileminen. Eräs naisista oli saanut orgasmin pumpulipuikolla ja toinen rullaharjalla. Yksi nainen vinkkaa tunkeneensa kondomin täyteen possunlihaa, jotta sai mahdollisimman autenttisen masturbointikokemuksen.