Pikkupoika ja -tyttö tekivät kotitöitä – tuloero järkyttivät tytön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tasa-arvoa on yritetty monilla aloilla ajaa jo pitkään läpi, mutta silti naiset saavat edelleen monilla työpaikoilla samoista töistä ja samalla kokemuksella vähemmän palkkaa kuin miehet. Nyt Project Forgive teki hyvän kokeilun ja kysyi lapsilta mitä mieltä he ovat naisten ja miesten välisestä tuloerosta.

Project Forgive on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, jossa he laittavat lapset tekemään kotitöitä. Lapset tekevät kotitöitä ja tehtäviä pareittain aina niin, että yhdessä työparissa on sekä tyttö että poika. Kun on palkanmaksun aika, lapset hämmentyvät.

Poika saa samasta tehtävästä enemmän rahaa kuin tyttö. Kummatkin ajattelevat, että tämä ei ole reilua, koska he tekivät täysin saman työn rahan eteen. Yksi lapsista kommentoi suloisesti, että hän tulee muuttamaan tämän asian omalla työpaikallaan heti kun hän on itse vanhempi.Katso video tästä.