Pikkupoika tuhri peilin – syytti heti supersankaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten mielipuuhaa on usein piirteleminen, ja oman käden jälki miellyttääkin monesti lasten silmää vaikka kanvaasina olisikin tullut käytettyä jotakin kiellettyä pintaa. Tällä kerralla yksi pikkupoika löysi käsiinsä äidin huulipunan ja päätti piirtää sillä peiliin.

Laura Hopkins on julkaissut Facebook-sivuillaan suloisen videon hänen pojastaan, joka on jäänyt kiinni piirreltyään äidin peilikaapin oveen. Poika ei kuitenkaan myönnä tehneensä mitään väärää vaan keksii vierittää syyt tunnetun supersankarin harteille.

Hopkinsin poika kertoo äidilleen pyöreillä silmillään, että hän ei sotkenut peiliä huulipunalla. Poika vakuuttaa hellyttävästi äidilleen, että itse Batman kävi heidän luonaan sotkemassa äidin peilikaapin oven. Videolla näkyvä poika on niin suloinen jäädessään kiinni, että äiti ei näytä pystyvän olemaan hänelle edes vihainen.Katso video tästä.