Selena Gomezin elämästä televisiosarja – toimii itse tuottajana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney Channelin teinitähtenä aloittanut Selena Gomez tunnetaan nykyään näyttelijänä ja menestyneenä muusikkona. Nyt 23-vuotiaan tähden elämästä ollaan työstämässä tv-sarjaa.

Selena Gomezin uraa kartoittavaa sarjaa tullaan esittämään Yhdysvalloissa Lifetime-kanavalla. Tähti tulee itse toimimaan sarjan tuottajana näyttelijä Kevin Spaceyn kanssa. Gomez ei kuitenkaan itse esitä sarjan pääroolia, vaan hänen osassaan tullaan näkemään toinen nuori näyttelijä.

Deadline-sivuston mukaan Selenan Hollywood-uraan perehtyvää sarjaa on etukäteen ehditty vertaamaan HBO:n Entourageen. Projekti on vielä alkutekijöissä, joten toistaiseksi ei ole tiedossa ketä esimerkiksi Gomezin ja tähden kanssa seurustelleen Justin Bieberin rooleissa tullaan näkemään.