Sharon Osbourne tuli kaapista: ”Kaikki ovat vähän homoja”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuuluisan rockperheen dynastiaa emännöivä Sharon Osbourne on kohahduttanut keskusteluohjelmassa tekemällään tunnustuksella. Nainen on kertonut olevansa bi-seksuaali ja katuu suunnattomasti, että ei ole kokeillut seksiä naisten kanssa.

Ozzy Osbournen pitkäaikainen vaimo vieraili äskettäin amerikkalaisessa The Talk -nimisessä keskusteluohjelmassa. 63-vuotias isoäiti Sharon Osbourne paljasti, että on kiinnostunut molemmista sukupuolista seksuaalisessa mielessä. Hän on aina ollut kiinnostunut tietämään, minkälaista olisi olla parisuhteessa naisen kanssa.

– Olen aina ajatellut, että kaikki ovat vähän homoja. Niin minäkin. Tosin minä en ole vain vähän homo, olen nimittäin äärimmäisen kiinnostunut asioista, joita en ole päässyt kokemaan. Valitettavasti se on nyt hieman liian myöhästä.

Sharon ja Ozzy Osbournella on kolme lasta, 32-vuotias Aimee, 31-vuotias Kelly ja 30-vuotias Jack. Sharon Osbourne tunnetaan suorasukaisesta ja rehellisestä tyylistään. Hän on toiminut pitkään The X Factor -ohjelman tuomarina.