Nainen paljasti rintansa suorassa uutislähetyksessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

NBC Bay Area -uutiskanavan katsojat saivat yllättyä viime perjantaina, kun suorassa lähetyksessä nähtiin paljaat rinnat. Tilanne tapahtui Hillary Clintonin varainkeruutilaisuutta koskevan reportaasin aikana.

Nuori nainen päätti piristää uutislähetystä toimittaja Pete Suratosin puheen aikana. Nainen ilmestyi miehen taakse ja vilautti nopeasti rintojaan kameralle. Suratosilla ei ollut reportaasin aikana hajuakaan, mitä hänen takanaan tapahtui.

Myöhemmin Pete Suratosin uutistoimituksessa ollut kollega pyysi katsojilta anteeksi suoraan lähetykseen päätyneiden rintojen johdosta. Suratos kommentoi tapausta myöhemmin sosiaalisessa mediassa humoristisella tyylillä.

– En ymmärrä. Tapahtuiko takanani jotain?, mies kirjoitti Twitterissä.