Viimeiset kuvat Princestä? Paparazzin salakuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin viihdelehtiin lukeutuva amerikkalainen TMZ uutisoi aiemmin tänä iltana, että supertähti Prince on kuollut 57-vuotiaana. Hänet löydettiin menehtyneenä Minnesotassa sijaitsevan Paisley Parkin alueelta varhain torstaiaamuna. Hänen tiedettiin sairastelleen viime aikoina.

Keikkojaan ja muita menojaan perumaan joutunut Prince sairasti julkisuuteen toistaiseksi tulleiden tietojen mukaan ainakin flunssaa, mutta mahdollisesti jotain vakavampaakin. Nyt verkossa on julkaistu todennäköisesti viimeiset Princestä ikuistetut valokuvat. Niissä hänet nähdään 21. maaliskuuta poistumassa yksityisestä lentokoneestaan Kanadan Montrealissa.

57-vuotiaana kuollut Prince Rogers Nelson lukeutui kulta-aikoinaan maailman suosituimpiin artisteihin. Hänen suurimpia hittejään olivat muun muassa Kiss, Purple Rain ja When Doves Cry.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash