Brody Jenner tuohtui: ”Kardashianit eivät ole perhettäni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjassa seurattiin tiiviisti sekä Kardashianien että Jennerin suvun nuorisoa. Caitlyn Jennerin edellisestä liitosta oleva poika Brody on velipuoli Kylielle ja Kendallille, mutta muuta Kardashianien sukua Brody ei enää tunnusta perheekseen.

32-vuotiaalta Brody Jenneriltä oli kysytty Daily Mail -lehden mukaan Coachella-festivaaleilla hänen perheestään. Kysymyksillä oltiin viitattu Kardashianien sisaruksiin, mikä oli saanut Brodyn tuohtumaan ja vastaamaan todella jyrkästi.

Brody oli huutanut kovaan ääneen kysymyksen esittäneelle henkilölle, että Kardashianit eivät ole hänen perhettään. Brodylla on melko läheiset välit siskopuoliinsa, mutta muuta Kardashianien sukua hän ei enää pidä perheenään hänen isänsä Caitlynin erottua Krisistä.

@foraycollective

Kuva, jonka Brody Jenner (@brodyjenner) julkaisi

Check out all the Polaroids we took over the weekend on my app right now. Link in bio!

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

I'm ready

Kuva, jonka Kendall Jenner (@kendalljenner) julkaisi