Jared Leton paneutui rooliin – vietti aikaa psykopaattien kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Jared Leto on paneutunut Suicide Squad -elokuvan Jokerin rooliinsa ennennäkemättömällä intensiivisyydellä. Mies on käyttänyt runsaasti aikaansa muun muassa psykopaattien mielenliikkeitä tutkiakseen. Elokuva ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Batmanin arkkivihollista, Jokeria, esittävä Jared Leto on keskustellut psykopaatteja hoitaneiden lääkäreiden, asiantuntijoiden ja psykiatrien kanssa. Hän on jopa tavannut laitoshoitoon joutuneita henkilöitä päästäkseen sisälle Jokerin rooliinsa. Tehtävä on ollut vaativa.

Kerroimme taannoin, että Jared Leto pysytteli roolissaan koko kuvausten ajan. Miehen mukaan Jokerin pään sisään sukeltaminen oli samalla rankkaa ja hauskaa. Supersankarielokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 5. elokuuta 2016.