Muhkeat ripset kotona ilman tekoripsiä – näin se onnistuu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen haaveilee pitkistä ja näyttävistä ripsistä, mutta vain harvalla on sellaiset luonollisesti. Tämän vuoksi irtoripset ja ripsipidennykset ovat nuorten naisten keskuudessa melko suosittuja, mutta näyttävät ripset pystyy loihtimaan itse myös kotikonstein.

Huda Beauty -videoblogia pitävä meikkitaiteilija opastaa videollaan miten naiset pystyvät tekemään kotonaan todella näyttävät ripset hetkessä. Ripsien tekemiseen tarvitaan vain ripsiväri, kuiva ja puhdas kulma- tai ripsiväriharja ja vanulappu.

Laita ripsiin yksi ohut kerros tasaisesti levittyvää ripsiväriä. Avaa tämän jälkeen vanulappu keskeltä ja pyörittele vanulapun sisällä olevaa pehmeää pumpulia puhtaasen ripsiväriharjaan. Harjaa pumpulia ripsiin vielä kun ripsiväri on märkää. 

Laita pumpulikerroksen päälle vielä yksi kerros mustaa ripsiväriä, minkä jälkeen ripset ovat valmiit. Siisti lopuksi vielä ylimääräiset pumpulitupsut ripsien päistä pois jos pumpuli näyttää epäsiistiltä.