Hulvaton mashup: Muppetit esittävät Snoop Doggin hitin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-käyttäjä Mylo the Cat tunnetaan mashup-videoistaan, joissa Muppettien ja Seesamtien hahmot ovat esittäneet Eminemin, Old Dirty Bastardin ja Warren G:n kaltaisten tähtien kappaleita. Tällä kertaa Muppet-käsittelyn saa Snoop Doggin hitti.

Tuoreella mashup-videolla nähdään Muppettien tulkitsema versio Snoop Doggin g-funk -klassikosta Who Am I (What’s My Name). Rowlf-koira esittää tietenkin Snoopin osuudet Fozzie-karhun räpätessä Dr. Dren kohdat. Lopputulos on erittäin onnistunut, sillä Muppetit-sarjasta peräisin olevat kohtaukset on saatu synkkaamaan hyvin alkuperäisen kappaleen kanssa.

Snoop Doggin tiedetään jakaneen Mylo the Catin aikaisempia mashup-videoita Facebookissa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, mitä mieltä räppäri on hänen omasta kappaleestaan tehdystä Muppet-versiosta.