Nainen tilasi juhlapuvun netistä – kuva lupasi aivan liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nettikaupat käyttävät vaatteidensa esittelemiseen upeita malleja, joiden päällä myös myytävät tuotteet näyttävät houkuttelevilta. Juliet Jacoby oli tilannut verkkokaupasta unelmiensa puvun prom-tanssiaisiin. Paketista paljastui ryppyinen kauhtana.

Juliet Jacoby on julkaissut Twitteriin kuvasarjan netistä tilaamastaan tanssijaispuvusta. Nettikuvan perusteella 130 euroa maksava puku on laadukas, kaunis ja tilanteeseen sopiva. Tilaajan päällä puku näyttää kuitenkin huonolaatuiselta naamiaisasulta.

Todellisuudessa puvun alle tulisi panna tylliä ja helma olisi hyvä silittää. Jatkossa Juliet kuitenkin ostaa pukunsa suoraan liikkeestä, jossa asua saa sovittaa usean peilin edessä. Mekko oli ostettu Wanelo.com-sivustolta.