Nyt sattui jalkoväliin! NBA-maskotin onnettomuus videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Atlanta Hawks ja Boston Celtics ottivat toisistaan mittaa tiistaina pelatussa NBA-pudotusottelussa. Jännityksen hetkiä koettiin myös kentän ulkopuolelle, kun Hawksin maskotti joutui onnettomuuteen. Harry the Hawk -niminen maskotti nähtiin tasapainottelemassa pelin aikana Philips Arena -kentän katsomoiden välillä.

Ilmeisesti balanssin pitäminen puvun sisällä ei ole helppoa kokeneillekaan maskoteille. Hahmon yrittämä hyppy päätyi nimittäin kivuliaan näköiseen kaatumiseen, jossa hänen haarovälinsä osui penkin selkänojaan.

Koska ottelua kuvasivat lukuisat kamerat, päätyi myös Harry-haukan onnettomuus videolle. Kivuliasta tilannetta esittelevät videot levisivät arvatenkin nopeasti sosiaalisessa mediassa erityisesti maskottia vihaavien ihmisten toimesta.

HARRY THE HAWK IS FINALLY DEAD THANK THE LORD

Video, jonka Rembert Browne (@rembert) julkaisi