Disney-tähti yritti väärillä papereilla anniskelualueelle – ikuinen pidätyskuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtaosa alaikäisistä haluaa päästä katsomaan miltä klubeilla ja yökerhoissa näyttää, joten monet sortuvat huijaamaan esimerkiksi väärennetyillä tai muilta lainatuilla henkilöpapereilla. Nyt Disney-tähti Kelli Berglund on jäänyt kiinni yritettyään alaikäisenä festareille Yhdysvalloissa.

20-vuotias Berglund oli viime viikolla suuntaamassa Kalifornian maineikkaille Coachella-festivaaleille, jossa oli myös 21 vuoden ikärajalla varustettuja anniskelualueita. Se ei Berglundia haitannut, sillä hän oli varustautunut väärillä papereilla. Huijaus kuitenkin paljastui ja nuori kaunotar jäi siitä kiinni.

Lopulta Kelli Berglund kuljetettiin poliisin toimesta putkaan ja hänestä otettiin tuttuun tapaan myös pidätyskuva. Poliisin julkaisemassa kuvassa Kelli näyttää vuodattaneen kyyneleen jos toisenkin. Berglund näyttelee The Lab Rats Show -sarjassa Bree Davenportin roolihahmoa.