Lapset muunsivat huoneensa hiekkarannaksi – vauvantalkki toimi hiekkana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten kanssa talossa ei tule koskaan olemaan hiljaista hetkeä. Lapset keksivät keskenään äänekkäitä leikkejä, jotka yleensä alkavat naurusta ja loppuvat itkuun. Yksi leikki päättyi kuitenkin siivoamiseen kun äiti löysi lapsensa pahanteosta.

Jos kotona tulee hiljaista silloin kun lapset ovat toisessa huoneessa leikkimässä, vanhemmat voivat jo olettaa lastensa tekevän jotakin kiellettyä. Nyt eräs äiti löysi pienet lapsensa leikkimässä vauvantalkin kanssa kun hän asteli lastenhuoneeseen.

Videolla nähdään miten tyttö ja poika leikkivät lastenhuoneessa innoissaan kun äiti tulee huoneeseen. Lapset ovat levittäneet vauvantalkkia pitkin huonetta ja astelevat sen keskellä onnellisena. He eivät ymmärrä edes nolostua äidin saapumisesta vaan pyytävät häntä ottamaan kuvia heistä upea vauvantalkkimeren päällä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat