Orpo gepardi sai yllättävän kaverin – koirasta ensimmäinen ystävä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinmaailmassa syntyy välillä erikoisia ystävyyssuhteita silloin kun jokin eläin ei löydä itselleen seuraa oman lajinsa edustajista. Tällä kerralla orvoksi jäänyt gepardin poikanen sai ystäväkseen koiran, jonka kanssa se lähentyi nopeasti.

The Cincinnati Zoo & Botanical Garden -eläintarha ja hoitola kasvattaa tällä hetkellä orvoksi jäänyttä gepardin poikasta. Gepardin emo synnytti pentueen Oregonissa villieläinsafarilla, mutta se ei pystynyt tuottamaan maitoa tarpeeksi kaikille poikasille, minkä vuoksi pikkuinen jäi pulaan.

Poikanen tuotiin hoitoon Cincinnatiin, jossa se sai leikkikaverikseen koiran. Hoitolassa on tällä hetkellä etuajassa keisarinleikkauksella syntynyt gepardipentue, mutta niistä tämä poikanen saa ystäviä itselleen vasta myöhemmin. Tällä hetkellä eläintarhan oma koira Blakely on kuitenkin ollut poikaselle hauskaa leikkiseuraa.