Kohumallin asu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli Blac Chyna ja realitytähti Rob Kardashian yllättivät äskettäin faninsa ilmoittamalla menneensä kihloihin. Vaikka suuri osa pariskunnan läheisistä iloitsee uutisesta, on Robin perhe ollut aiheesta vaitonainen. Pari itse on kuitenkin viihtynyt hyvin paparazzien tähtäimissä.

Eilen Blac Chyna kuvattiin, kun hän oli saapumassa emännöimään bileiltaa Los Angelesissa sijaitsevaan yökerhoon. Hänen asunsa ovat yleensä melko paljastavia, mutta tällä kertaa muodot paljastuivat yläosasta enemmän kuin peittyivät.

Us Weekly -lehden mukaan Rob Kardashianin äiti Kris Jenner on sitä mieltä, että hänen poikansa tekee virheen kiirehtiessään Blac Chynan kanssa naimisiin, ja miehen sisaret ovat äitinsä kanssa samoilla linjoilla. Blac Chynan perhe on sen sijaan suhtautunut asiaan riemuiten. Chynan äiti on paljastanut, että hänen tyttärensä suunnittelee muuttavansa nimensä Kardashianiksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash