Koulu rankaisee myöhästyviä emojeilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet muistavat ala-asteajoiltaan rangaistuksia, joissa vihkoon piti kirjoittaa esimerkiksi tietty lause tai virke sataan kertaan. Nyt arvostettu kiinalainen yliopisto, University of Electronic Science and Technology, on ottanut käyttöönsä modernin version klassisesta rangaistuksesta.

Kiinan Chengdussa sijaitsevan koulun tunneilta myöhästyvät joutuvat kirjoittamaan käsin 1.000 emoji-hymiötä myöhästyttyään tunneilta.

Mashable-sivuston mukaan oppilaat saavat heittäytyä luovaksi rangaistusta suorittaessaan, kunhan jokainen tuhannesta emojista on erilainen. Tiedossa ei ole, kuka oppilaitoksen opettajista keksi erikoisen rangaistuskeinon. On myös epäselvää, minkä tiedekuntien tai luokkien myöhästyneitä oppilaita rangaistus koskee.