Erikoinen meikkaustekniikka – virheet peittoon sateenkaaren sävyillä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset ovat jo pitkään korjanneet ihonsa pieniä virheitä peittämällä niitä vastavärien avulla. Instagram-videoissa monet meikkitaiteilijat ovat esimerkiksi esitelleet hämmentävää tekniikkaa, jossa tummat silmänaluset saadaan peittoon punaisen ja oranssin sävyjen avulla.

Nyt värikorjailu on viety ammattilaisten toimesta vielä vaikeammalle tasolle kun peiteväreinä on alettu käyttämään vihreää, punaista, oranssia, laventelia ja vaaleanpunaista sävyä. Värien sekamelska näyttää alkuvaiheessa kasvoissa todella erikoiselta, mutta jotenkin naiset saavat ihonsa näyttämään lopulta täydellisen virheettömältä.

Ihon sävyjen korjaileminen eri värien avulla vaatii luultavasti melko paljon harjoittelemista ja hyvää tekniikkaa ennen kuin se luonnistuu täydellisesti ja lopputuloksesta saadaan täysin virheetön. Tätä niksiä ei tule ehkä kokeilla ensimmäistä kertaa ennen tärkeää tapaamista tai ensimmäisiä treffejä.

#RealTechniques brushes #colorcorrecting like cray over here. ☺ #BoldMetals #colorcorrect

Kuva, jonka Real Techniques (@realtechniques) julkaisi