Mikä moka! Penis vilahti suorassa TV-lähetyksessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tanskalainen televisiosarja Sail to Distant Shores kertoo perheestä, joka on seilannut kolme vuotta maailman merillä. Nyt yhden perheenjäsenen privaattipaikat ovat lävähtäneet tanskalaiskotien televisioruuduille parhaaseen katseluaikaan.

Tanskalainen lifestyle-ohjelma seuraa Mikkel Beha Erichsenin ja hänen perheensä matkustelua ympäri maailmaa. Yksi perheen pojista on nyt noussut äkilliseen kuuluisuuteen peniksensä ansiosta, sillä se vilkkui häikäilemättömän paljaana shortsien puntista kotikatsomoihin. Sukupuolielintä ei voinut olla huomaamatta.

Kohtauksessa perhe on aterioimassa veneessä ja valitettavasti etummaisena olleella pojalla oli liian lyhyet shortsit. Kohtauksesta on tehty pilaa tanskalaisessa Natholdet-ohjelmassa. Osa väittää, että videolla ei näy penistä vaan jalka.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat