Scott Disick myöntää – haluaa Kardashianin takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmen lapsen isä Scott Disick ei saa tavata lapsiaan ennen kuin hän on saanut elämänsä järjestykseen ja lopettanut ryyppäämisen. Realitytähti Kourtney Kardashianin ex-avomies on viettänyt eron jälkeen raikulipojan elämää. Nyt hän haaveilee yhteenpaluusta.

I Am Cait -ohjelmassa piipahtanut Scott Disick on myöntänyt, että hän haaveilee yhteenpaluusta Kourtney Kardashianin kanssa. Se on kuin unta, jonka toteutumista mies odottaa. Hän sanoi, että hänestä olisi ihanaa, jos pari saisi välinsä selvitettyä, rakastuisivat, katsoisivat yhdessä elokuvia, olisivat intiimisti ja rakastaisivat toisiaan.

– En halua kuitenkaan kiirehtiä asioiden edelle, joissa ei ole mitään järkeä, Disick lisäsi.

Kourtney Kardashian on kommentoinut yhteenpaluuta vähäsanaisesti. Hän ei ole palaamassa Scottin kainaloon, mutta ei osaa myöskään sanoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kourtneyn pääasiallisin tavoite on olla hyvä vanhempi lapsilleen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat