Stunttimiehen uskomatonta tempaus – takaperinvoltti formulan yli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stunttimies Damien Walters on työskennellyt muun muassa Daniel Craigin sijaisnäyttelijänä Skyfall-elokuvassa. Nyt ammattilaishurjapää on esitellyt näyttävää ja vaarallista temppua Mexico Cityssä.

360 asteen videolla Walters seisoo autoradalla Formula-auton kiihdyttäessä häntä kohti. Viime hetkellä mies hyppää ilmaan, tehden huikean takaperinvoltin kilpa-auton yli.

– Olen tehnyt hulluja juttuja, mutta tämä oli yksi pahimmista. Jos olisin hypännyt liian aikaisin, olisin lyönyt pääni auton takaosaan. Jos olisin hypännyt liian myöhään, auto olisi osunut jalkoihini, Damien Walters kertoo Huffington Post -lehdelle.

Stuntilla mainostetaan FIA Formula E Championship -kilpailuja. Waltersia auttamassa oli kuuden hengen stunttiammattilaisten ryhmä. Miehen mukaan tempun harjoittelu kesti kaksi vuorokautta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat