Uusi sateenkaarimeikki ihastuttaa – tässä kesän hittituote?

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiuksissa on vallinnut jo useamman vuoden trendi, jossa naiset ja miehet värjäävät hiuksensa kirkkailla väreillä ja hempeillä pastellin sävyillä. Hiukset voivat olla yksiväriset tai niissä voi loistaa vaikkapa kaikki sateenkaaren värit, mutta satumaiset hiukset tuovat aina tyylistä huolimatta kesän mieleen.

Nyt ihmiset ovat villiintyneet uudesta korostusväripaletista, jossa loistaa kaikki sateenkaaren sävyt. Korostusväripaletti tuo mieleen halinallet, yksisarviset ja huolettomat kesäillat eivätkä paletin nähneet naiset olekaan voineet vastustaa sitä. Paletissa hohtaa metallisina värit vaaleanpunainen, kupari, keltainen, vihreä, sininen ja lila.

Paletista pystyy valitsemaan meikkiinsä käytettäväksi vaikkapa yhden sävyn tai päättää käyttää kaikkia värejä kerralla. Väreillä voi korostaa silmiin tehtävää luomimeikkiä tai poskipäitä, joihin tulee lumoava sateenkaari yhdellä vedolla.

Tällä hetkellä BitterLaceBeauty-niminen valmistaja myy palettia Etsy-verkkokaupassa. Prism Highlighter -paletti valmistetaan käsin, minkä vuoksi se myydäänkin aina nopeasti loppuun uuden erän saavuttua verkkokauppaan.

Umm have we all seen this highlighter?! I think I need it! Prism by @bitter.lace.beauty ???

Kuva, jonka Louise ? (@looweezbx) julkaisi

Hey guys! :-) Look, what I came across. Honestly, I don't know what to say about this because this is a new kind of #shimmer #rainbow #trend which is taking internet by storm. Saw it on BuzzFeed. Its from #bitterlacebeauty , which specializes in #handmade #makeup #palettes. I don't know what I feel about it because I haven't touched it or applied it as yet. And I don't know how it looks on different #skintones. (I haven't swatched it, this is not my hand! :-)) Pigmentation looks pretty good! I am just concerned what eyes, or mouth to do when you have this #shimmer on your #face. Let me know if you have purchased it or tried it. Send me pictures! :-) #bsheikh #glamon #mydivas #lahore #Pakistan #makeupartist #mua #buzzfeed#bitterlacebeauty

Kuva, jonka Bushra Sheikh (@bushrasheikh86) julkaisi