Victoria Beckham täytti 42 vuotta – Davidin onnittelu sulatti sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entinen poptähti ja nykyinen muotimaailmassa toimiva suunnittelija ja liikenainen Victoria Beckham täytti sunnunaina 17. huhtikuuta 42 vuotta. Kaunis neljän lapsen äiti sai todella hellyttävän syntymäpäivätoivotuksen mieheltään sosiaalisessa mediassa.

Naisten ihailema David Beckham sai kaikki pisteet kotiin sanailtuaan täydelliset onnentoivotukset rakkaalle vaimolleen Instagramissa. Mies julkaisi hänestä ja Victoriasta yhteiskuvan, jonka yllä lukee suloinen Loving You More -teksti.

Kuvatekstissä David toivottaa kauniille ja kunnianhimoiselle vaimolleen hyvää syntymäpäivää. David toivoo Victorian päivän olevan täydellinen ja haluaa hänen ottavan kaiken saamansa hemmottelun avosylin vastaan. David antaa tunnustusta myös Victorian saavutuksista, joille mies ei näe tulevan loppua.