Isoäiti sai kokeilla Face Swapia – hulvaton reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hulvattomia videoita, joita ihmiset ovat saaneet aikaan Face Swap -sovelluksen avulla. Nyt eräs isoäiti sai kokeilla kasvojen vaihtamista tunnettujen tähtien kanssa ja koki melkoisen yllätyksen nähdessään lopputulokset näytöltä.

Lapsenlapset kuvaavat isoäidistä hauskoja videoita, joita he julkaisevat Nan Diaries -nimisellä YouTube-kanavalla. Nyt lapset ovat kuvanneet videolle tilanteen, jossa isoäiti on saanut kokeilla Face Swapia lastenlastensa avustamana.

Nuoriso vaihtaa isoäidille tunnettujen henkilöiden kasvoja, mikä saa isoäidin yllättymään. Isoäidin nauraminen ja kiljahtelu ovat hauskaa kuunneltavaa ja katseltavaa, kun vanhus yllättyy ja järkyttyy samaan aikaan aina jokaisen kasvojen vaihdon kohdalla.