Kaksoispojat pukeutuvat mekkoihin leikkiessään – vanhemmat kannustavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Gabriella ja Joe Haughton-Malik haluavat kaksoispojistaan rakastavaisia ja menestyviä miehiä. Pariskunta kysyy, miksi heidän mekkoihin pukeutuvia poikia katsotaan kummallisesti, jos housuja käyttävät tytöt ovat kaikkien mielestä tavallisia?

Viisivuotiaat Caleb ja Kai ovat villejä pojanviikareita. Kaksikko käyttää leikeissään mielellään perinteisiä tyttöjen juttuja, kuten mekkoja, nukkeja ja kimallusta. Vanhemmat ovat poikien mielestä vapaita leikkimään vaikka prinsessoja, jos niin haluavat. Heidän mukaansa pojat näyttävät avoimesti kaikki heidän persoonallisuutensa puolet.

– Kannustamme lapsiamme kyseenalaistamaan asioita ja ajattelemaan itse. En halua rajoittaa heidän omia uskomuksiaan. Luomme heille paljon tilanteita, jolloin he voivat tehdä mitä haluavat, eikä mielikuvituksella ole tällöin rajaa, Gabriella kertoo periaatteistaan Barcroft TV:lle.