Koira kiteytti maanantain – laiskuus lamautti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä koirat ovat aina valmiita lähtemään ulos lenkille tai leikkimään omistajansa kanssa. Harvat poikkeustapaukset jäisivät kuitenkin mielummin aamulla lämpimän peiton alle nukkumaan kuin lähtisivät ulos vesisateeseen kävelemään. Koirilla on ovelia tapoja saada oma tahtonsa läpi, ja veltoksi heittäytyminen onkin yksi hauskimmista.

Videolla nähdään hauska tilanne, jossa koira vastustaa lenkille lähtemistä. Koiralla ei näytä olevan minkäänlaista halua liikkua sisätiloista yhtään mihinkään, minkä vuoksi se onkin heittäytynyt täysin veltoksi lattialle makaamaan.

Omistaja yrittää saada koiraa jaloilleen vetämällä tätä talutushihnasta, mutta se ei tuota tulosta. Koira makaa vatsallaan ja pitää hihnaa hampaillaan kiinni, kun omistaja vetää laiskaa lemmikkiään pitkin lattiaa.