Ihana kaksikko: Koristepöllö on pikkutytön paras kaveri

Viihdeuutiset · Annika Kela

Puolitoistavuotias bostonilaistyttö Sylvie on luonut kestävän ystävyyssuhteen koristepöllön kanssa. Pienokainen oli ihastunut kotipihoilla seisoskelleisiin pöllöihin, joiden tehtävänä oli pitää linnut poissa pihapiiristä. Sylvien elämä mullistui, kun isä osti tytölle oman pöllön syntymäpäivälahjaksi.

Siitä lähtien kaksikko on ollut erottamaton. Sylvie on nimennyt pöllöystävänsä Whootieksi ja koriste on mukana siellä missä tyttökin. Sylvien setä Pat Tobin on julkaissut kaksikosta kuvia Twitterissä.

Sylvien ja Whootien tarina on ihastuttanut ihmisiä ympäri maailmaa. Buzzfeed-sivuston pikkutyttöä eivät perinteiset lelut tai nuket kiinnosta, vaan hän on mieltynyt suuresti pihakoristeeseen. Tytön äidin mukaan Sylvie on aina pitänyt pöllöistä, joten koristeeseen kanssa ystävystyminen ei ole tullut hänelle yllätyksenä.