Lapset saivat kuulla vauvan sukupuolen – lohduton reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden perheenjäsenen odottaminen on jännittävää aikaa myös perheen vanhemmille sisaruksille. Varsinkin pienillä lapsilla ajatus uudesta vanhempien huomiota vievästä sisaruksesta ei aina tunnu hyvältä, minkä lisäksi pikkuiset voivat olla tarkkoja myös siitä onko uusi tulokas tyttö vai poika.

Heidi Hope Photography -kanavaa ylläpitävä ammattivalokuvaaja on kuvannut videolle kahta tytärtään. Tyttäret saavat kuulla kameran kuvatessa viimein onko heidän tuleva sisarensa tyttö vai poika.

Äiti paljastaa tulokkaan sukupuolen lapsilleen kuppikakkujen avulla. Kuppikakun vaaleansininen tai -punainen sisältö kertovat sukupuolen, joka osoittautuu tällä kerralla pojaksi. Vanhempi tyttö on asiasta innoissaan, mutta pienempi ei halua perheeseen poikaa. Pikkusisko alkaa itkemään lohduttomasti huomatessaan vaaleansinisen sisällön leivoksessa, koska hän ei pidä pojista.