Tiukka kisa! Mercedes-Benz, parkour-taituri ja RC-auto pantiin viivalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtuben Devin Super Tramp -kanavaa ylläpivävä Devin Graham tunnetaan uskomattomia stuntteja ja huikeita urheilusuorituksia esittelevistä videoistaan. Nyt Devin on lyöttäytynyt yhteistyöhön autovalmistaja Mercedes-Benzin kanssa.

Devin Super Trampin tuoreella videolla Mercedes Benzin C-sarjan Coupe, radio-ohjattava auto ja parkourtaituri Ronnie Shalvis ottavat toisistaan mittaa. Hurja kisa käydään ympäri suurikokoisten konttien täyttämää telakkaa.

Mercedes Benzin vahvuutena on nopeus, radio-ohjattavan ketteryys ja pienistä koloista mahtuminen ja Ronnien näyttävä kyky hyppiä ja kiipeillä esteiden yli. Koska kyseessä on käytännössä Mercedes Benzin mainosvideo, ei ole varsinainen yllätys kuka kolmikosta selviää maaliin ensimmäisenä.