Miehet ottivat ripsipidennykset – näin työkaverit reagoivat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisilla on monia kauneusrutiineja, joista miehet eivät tiedä juuri mitään. Nyt eräät kaverukset halusivat kuitenkin kokeilla miltä ripsipidennysten ottaminen tuntuu, ja miltä tuuheat ja kauniisti kaartuvat ripset heidän silmissään näyttäisivät.

Miehet jännittivät ja odottivat, että ripsien liimaaminen sattuu. Lopulta he kuitenkin rentoutuivat ja makoilivat hetkisen, minkä jälkeen ripset olivat valmiit. Miehille laitettiin luonnollisesti melko vaatimattomat pidennykset, jotka toivat kuitenkin niin paljon lisää näyttävyyttä, että ero entiseen oli selkeästi havaittavissa.

Ripsien laittamisen jälkeen miehet palasivat työpaikalleen ja kuvasivat ihmisten reaktioita. Työkaverit huomasivat heti, että miesten silmissä oli jotakin erikoista. Osa mieskollegoista kehui silmiä kauniiksi kun taas osa piti niitä hieman hämmentävinä ja liian naisellisina.