Mies erosi vaimostaan – teetti tatuoinnilleen hurjan muodonmuutoksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornialainen tatuointitaiteilja Jojo Ackermann on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia asiakkaalleen tekemästä tatuoinnista. Asiakas oli pyytänyt taiteilijaa peittämään tatuoinnin, joka esitti hänen vaimonsa kasvoja.

Mies oli hiljattain eronnut vaimostaan ja hän halusi päästä eroon häntä muistuttavasta kuvasta. Taiteilijalle selvisi, että ero oli ollut riitaisa ja katkera. Niinpä hän oli keksinyt asiakkaan kanssa huvittavan ratkaisun rakkaustatuoinnin tilalle.

Daily Mail -lehden mukaan naisen kasvot muutettiin taiteilijan toimesta raivokkaan demonin kasvoiksi. Ackermann on julkaissut netissä kuvan lopputuloksesta. Asiakas oli tatuointiinsa tyytyväinen, sillä mikään ei kuvasta hänen mukaansa ex-vaimoa paremmin kuin vihainen piru.

Getting a divorce? I got ya covered! #noneofmybusiness #itsjustbusiness #nothingpersonal

Kuva, jonka Jojo Ackermann (@jojoackermann) julkaisi