Tämä video on Taylor Swift -fanien Graalin malja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift pääsi Vogue-lehden toukokuun numeron kansikuvatytöksi, minkä lisäksi naisesta tehtiin lehteen myös iso haastattelu ja hauska videohaastattelu verkkoon. Voguen toimittaja tenttasi Swiftiltä nopeasti 73 kysymystä, joiden avulla moni tulee oppimaan 26-vuotiaasta laulajatähdestä paljon uutta.

Taylor Swift avasi toimittajalle ovet kotiinsa ja vastaisi kysymyksiin, jotka liittyivät hänen elämäänsä, musiikin tekemiseen ja moneen muuhun asiaan. Haastattelun aikana katsojat pääsevät näkemään myös laulajattaren hulppean kodin, jossa on myös erittäin kaunis takapiha.

Taylor Swift paljastaa, että hänen perheensä kutsuu häntä Taffyksi. Nainen kertoo ihmetelleensä välillä sitä, että hänen ystävänsä eivät vuoda medialle otsikoita laulajan yksityiselämästä vaikka Swift kertookin heille aivan kaiken. Videolla Swift paljastaa myös hänen omituisimman taitonsa kun hän taittaa kätensä todella epäluonnolliseen asentoon.