Tosielämän Ken-nukke sairaalaan – keho alkoi hylkiä leikeltyä nenää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tosielämän Ken-nukkena tunnettu Rodrigo Alves on kiidätetty sairaalaan vaarallisten komplikaatioiden vuoksi. Plastiikkakirurgiaan hurahtaneelle Alvesille on tehty vuosien varrella jopa 42 erilaista kauneusleikkausta. Viimeisimmästä operaatiosta on koitunut miehelle vaarallisia ongelmia.

Nenäleikkauksessa olleen brasilialaismiehen toiseen sieraimeen on nimittäin muodostunut nekroosi, eli kuolio. Leikkaushaavat eivät parantuneet odotetulla tavalla ja keho alkoi hylkiä leikeltyä nenää. Sieraimeen muodostunut reikä tulehtui ja nyt lääkärit pelkäävät, että tulehdus leviää myös muualle miehen kasvoihin.

Mies, joka on tuhlannut kauneusleikkauksiin jo 382.000 euroa, joutunee nyt tuhlaamaan suuria summia rahaa pelastaakseen henkensä. Ei ole ensimmäinen kerta, kun mies on sairaalassa vaarallisten komplikaatioiden vuoksi. The Sun -lehden mukaan mies kävi lähellä kuolemaa kolme vuotta sitten, kun hänen hauiksiin, ojentajiin ja olkapäihin asennetut silikoni-implantit alkoivat vuotaa.

Monet pelkäävät, että miehen pakkomielle plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin tulee vielä koitumaan hänen kohtalokseen. Netissä julkaistulla videolla Rodrigo kertoo operaatioistaan ja esittelee niiden tuloksia. Kyseisellä videolla mies kertoi suunnitelmistaan operoida nenäänsä. Voisi luulla, että nyt mies katuu suuresti tekemäänsä päätöstä.