1 000 teltan telttakylä Raumanmeren juhannukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroopan suurin musiikkitapahtuma Roskilden festivaali on tarjonnut jo vuosien ajan asiakkailleen valtavia telttakyliä, joissa festarikävijöitä on odottanut valmiiksi rakennettuna tuhansia telttoja. Nyt Suomessa Raumanmeren juhannus on samoilla linjoilla.

Kuva: Stara
Roskilden telttakylä, Kuva: Stara

Raumanmeren Juhannukseen nousee nimittäin tuhannen valmiiksi pystytetyn teltan kylä. Telttakylän lisäksi alueelle tulee runsaasti muita majoitusvaihtoetoja. Teltat pystytetään festivaalialueelle valmiiksi, joten yleisön ei tarvitse ottaa mukaan raskaita varustuksia.

Vartioidulla alueella sijaitseviin telttoihin mahtuu kuhunkin neljä henkeä. Teltan hinta kuuluu majoituspaketin lipun hintaan, joten teltan voi ottaa myös mukaansa festivaalin jälkeen. Raumanmeren Juhannukseen odotetaan saapuvan 24. – 25. kesäkuuta yhteensä noin 50.000 juhlijaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat