Suomalaisnaisen huikea taito – askartelee suosikkitubettajia pahvista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen Emimi alkoi pitämään reilu vuosi sitten omaa YouTube-kanavaa, jossa hän tekee pahvista suosittuja videoblogin pitäjiä eli tubettajia. 26-vuotias Emimi valitsee henkilöt sen perusteella ketkä ovat hänen omia suosikkitubettajiaan.

Ensimmäisellä 2015 vuoden maaliskuussa julkaistulla videollaan Emimi esittelee itsensä ja erikoisen taiteenlajinsa. Emimi alkaa tekemään Rhett & Link -kanavaa pitävistä miehistä pahvisia kuvia, jotka näyttävätkin valmistuvan nopeutetulla videolla naisen käsistä vaivatta.

Emimi kaivertaa miesten siluetit irti IKEA-pahvilaatikoista, minkä jälkeen hän alkaa leikkaamaan pahvista miesten kasvoihin piirteitä. Kun palaset on leikattu, Emimi maalaa pahvit ja liimaa ne paikoilleen. Pienen viimeistelyn jälkeen lopputulos on todella uskomaton ja pahvisten miesten yhdennäköisyys tubettajiin selvä.