Hohto-elokuvan hotellissa kummittelee – mystinen hahmo videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Coloradossa sijaitseva Stanley Hotel toimi Stephen Kingin inspiraationa hänen Hohto-romaaninsa tapahtumapaikkana olevalle riivatulle hotellille. Nyt hotelli on noussut otsikoihin väitettyä kummitusta esittävän valokuvan vuoksi.

Henry Yaun ottamassa kuvassa nähdään outo hahmo, joka seisoo Stanley Hotelin aulan rappusilla. Yau väittää Click 2 Houston -sivustolle, ettei hän nähnyt ketään rappusilla ottaessaan kuvaa.

Hotellin vieraat ovat vuosien ajan raportoineet sen käytävillä liikkuvista kummituksista ja muista oudoista ilmiöistä. Stanley Hotelin väitettyjä aaveita on etsitty muun muassa Syfy-kanavan Ghost Hunters -sarjassa. Paranormaalit ilmiöt eivät tunnu haittaavan rakennuksen henkilökuntaa, sillä hotellin vieraille on Huffinton Post -sivuston mukaan järjestetty jopa erityisia kummituskierroksia.

By golly! I think I may have captured a #ghost at #StanleyHotel. #EstesPark

Kuva, jonka Henry Yau (@ares415) julkaisi