Hohto-elokuvan hotellissa kummittelee – mystinen hahmo videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Coloradossa sijaitseva Stanley Hotel toimi Stephen Kingin inspiraationa hänen Hohto-romaaninsa tapahtumapaikkana olevalle riivatulle hotellille. Nyt hotelli on noussut otsikoihin väitettyä kummitusta esittävän valokuvan vuoksi.

Henry Yaun ottamassa kuvassa nähdään outo hahmo, joka seisoo Stanley Hotelin aulan rappusilla. Yau väittää Click 2 Houston -sivustolle, ettei hän nähnyt ketään rappusilla ottaessaan kuvaa.

Hotellin vieraat ovat vuosien ajan raportoineet sen käytävillä liikkuvista kummituksista ja muista oudoista ilmiöistä. Stanley Hotelin väitettyjä aaveita on etsitty muun muassa Syfy-kanavan Ghost Hunters -sarjassa. Paranormaalit ilmiöt eivät tunnu haittaavan rakennuksen henkilökuntaa, sillä hotellin vieraille on Huffinton Post -sivuston mukaan järjestetty jopa erityisia kummituskierroksia.

By golly! I think I may have captured a #ghost at #StanleyHotel. #EstesPark

Kuva, jonka Henry Yau (@ares415) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat