Kolmevuotias tyttö osaa kaikki Led Zeppelinin kappaleet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset innostuvat yleensä herkästi kuullessaan hyvää musiikkia. Lastenmusiikki tulee nopeasti vanhemmille tutuksi ja monet kappaleet kulutetaankin loppuun. Tämän vuoksi on vanhempien onni jos lapset sattuvat pitämään samasta musiikista kuin vanhemmatkin.

Pieni Lily-tyttö on kuullut Led Zeppelinin musiikkia ensimmäistä kertaa ollessaan vasta kaksivuotias. Nyt tytön isä Matthew Canning on julkaissut videon, jossa kolmevuotias Lily esittelee Led Zeppelinin musiikkiin liittyvää tietämystään.

Videolla tyttö onnistuu nimeämään jokaisen isän soittaman Led Zeppelinin kappaleen. Isä ei ehdi tapailemaan kitarallaan kuin muutaman soinnun kappaleiden introsta, kun tyttö jo tietääkin mikä kappale on kyseessä. Lopuksi Lily pyytää isäänsä soittamaan Rock and Roll -nimisen kappaleen, jonka tahdissa pikkuinen alkaa tanssimaan.