18-vuotias Kylie Jenner bikineissä – kurvit kohdallaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paljaan pinnan näyttäminen ja oman vartalonsa kurviensa esitteleminen ei ole ikinä ollut tyrmäävän kauniille Kylie Jennerille ongelma. Sunnuntaina 18-vuotias Jenner päätti ilahduttaa fanejaan julkaisemalla itsestään kuvan, jossa hänellä oli vain pienet bikinit yllään.

Kylie Jenner julkaisi Instagram-tilillään kesäisen kuvan, jossa hänellä on vain keltaiset bikinit yllään. Jenner esittelee ylpeänä vartaloaan ja timmiä vatsaansa, jota ei tarvitsekaan turhaan piilotella. Nuori nainen on elämänsä kunnossa ja näyttää nauttivan siitä täysin rinnoin.

Kaunokaisen niukkapukeinen kuva sai muutamien tuntien aikana jo yli 1,3 miljoonaa tykkäystä. Lähes 35.000 fania on ollut niin innoissaan kuvasta, että päättänyt kommentoida sitä ylitsevuotavin kehuin.

Beautiful Sunday ?

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi