Voiko olla todellista? Muhinoiva pari ei huomannut baarin ryöstöä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakastuessa näkökyky heikkenee ja kaikki muu katoaa ympäriltä. Näin kävi amerikkalaiselle pariskunnalle, joka vietti iltaa Montanassa sijaitsevassa baarissa. He eivät huomanneet, että pubi ryöstettiin heidän suutelunsa aikana.

KPAX-uutiskanava kertoo maanantaina Montanan Billingsissä tapahtuneesta aseellisesta ryöstöstä. Kaksi miestä ja yksi nainen sapuivat aseineen Tap Inn -nimiseen ravintolaan. Valvontakameran video leviää nyt viraalina ympäri nettiä. Syynä ei kuitenkaan ole ryöstäjät, vaan sivullisena ollut pariskunta.

Videolla näkee, kuinka baaritiskillä on nainen ja mies, jotka innostuivat suutelemaan kesken juttutuokion. Parin touhu muuttui yhä intensiivisemmäksi, eivätkä he huomanneet koko ryöstöä, vaikka suutelivat aivan tapahtumapaikan vieressä. Rikolliset saivat saaliikseen käteistä, mutta summaa ei ole paljastettu julkisuuteen.