Nainen varasti vainajalta hautaustoimistossa – saaliin arvo yllätti heti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teksasin Odessan poliisilaitos etsii naista, jota syytetään sormuksen varastamisesta vainajalta. Rikos tapahtui paikallisessa hautaustoimistossa lauantaina 9. huhtikuuta. Valvontakameran tallentamalla videolla nähdään, kuinka epäilty lähestyy 88-vuotiaana kuolleen naisen, Lois Hicksin avointa arkkua.

Hän näyttää pitelevän vainajan kättä, mutta viranomaiset uskovat naiset varastaneen kuolleelle kuuluneen sormuksen. Epäilty pakeni nopeasti paikalta, eivätkä poliisit ole toistaiseksi tavoittaneet häntä. Viranomaiset kertoivat ABC News -uutissivustolle naisen varastaman sormuksen olevan käytännössä arvoton. Muovista valmistettu sormus on noin 10 dollarin hintainen.

Vaikka varastetulla sormuksella ei ole juurikaan maallista arvoa, on edesmenneen Lois Hicksin tytär, Vel McKee, järkyttynyt tapauksesta. Varas iski hänen ollessa poissa vainajan viereltä vain noin 15 minuutin ajan.

– En voi uskoa että joku vajoaa niin alas. Tämä teko saa minut voimaan pahoin. Toivottavasti tekijä jää kiinni, Vel McKee kuvailee paikalliselle OA Online -uutissivustolle.