Tamperelaiset hieraisivat silmiään kirkon edessä: ”Suo voitto meille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella eletään parhaillaan jännittäviä hetkiä, sillä Hakametsässä on käynnissä SM-Liigan ottelu Tappara-HIFK, jossa suomenmestaruus on tänään katkolla Tapparalle. Kaupunki on elänyt viime päivät kiekkohuumaa, joka näkyy monin tavoin.

Nyt myös hieman poikkeuksellisesti. Tampereella kiekkohuuma on nimittäin levinnyt jo seurakuntiin, sillä Pispalan Kirkon edustalla olevalla ilmoitustaululla saatiin tänään ihastella hieman tavallisesta poikkeavaa ilmoitusta.

Vilkkaan tien varrella sijaitsevalla taululla komeili nimittäin Tapparan logo ja teksti ”Voittaja, suo voitto meille. Virsi 404”. Seurakunnan Facebookissa julkaiseman kuvan yhteydessä kirjoitettiin lisäksi ”Meille antaa riemuvoiton Hän. Room 8:37.”