Teini huijasi maratoonareita ylävitosilla – jätti jokaisen roikkumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tsemppaavaa tai voiton merkiksi ylävitosta tarjoavaa henkilöä voi alkaa helposti nolostuttamaan, jos kaveri jättääkin läpsäisyä tarjoavan roikkumaan eikä lyö tarjottuun käteen omaa kättään.

Tällä kerralla kuitenkin eräs ylävitosta tarjoava päätti itse juksata muita todella raivostuttavalla tempullaan.

Sam Swann on julkaissut Vine-kanavallaan videoita, joissa nähdään pieniä pätkiä ja tunnelmia Lontoossa juostusta maratoonista. Swann iski silmänsä juoksuradan vieressä seisovaan nuorukaiseen, jonka toimet huvittivat miestä suuresti.

Swann on alkanut kuvaamaan nuorukaista huomatessaan kuinka häikäilemättömän tempun hän teki juoksijoille. Arviolta teini-ikäinen poika tarjoaa ohi juokseville kannustukseksi kättään, mutta vetää sen aina pois juoksijan ollessa heittämässä pojalle ylävitosia.