Teletapit päivitetään nykyaikaan – vatsoihin kosketusnäytöt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen BBC Two -kanavan Teletapit seikkailivat lasten ja lastenmielisten iloksi ruuduissa 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa. Kuten monet muutkin menneiden vuosien menestyssarjat, myös Teletapit on tekemässä uutta paluuta ruutuun.

Uuden Teletapit-sarjan tuottaa kanadalainen DHX Media Ltd. -yhtiö. Vaikka hahmot ovat pysyneet melko samannäköisinä, on sarjaa on päivitetty 2010-luvulle sopivammaksi. Daily Mail -lehden mukaan esimerkiksi Teletappien vatsoissa olevat televisiot ovat nyt kosketusnäytöllisiä.

Myös hahmojen kasvot tulevat olemaan uudessa sarjassa eläväisempiä tietokonetehosteiden ansiosta. Uuden sarjan ääninäyttelijöinä toimivat muun muassa Harry Potter -tähti Jim Broadbent ja stand up -koomikko Daniel Rigby.

Alkuperäisen sarjan toinen luoja, Anne Wood, ei ole innoissaan lastenohjelman uudelleenlämmittelystä. Hän kritisoi televisiokanavien tapaa tehdä uusia versioita vanhoista sarjoista sen sijaan, että ne keskittyisivät kehittelemään uusia ideoita.