Donald Trumpin peruukit kasvavat kaukaisella saarella?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljardööri Donald Trump on tätä nykyä republikaanipuolueen johtava ehdokas Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. Miehen ulkonäön kustannuksella pilaillaan useasti, ja etenkin hänen tupeensa aiheuttaa suunnattomasti huvittuneisuutta ihmisten keskuudessa.

VGTV-sivusto on julkaissut Facebookissa videon, jolla esitellään norjalainen ranta, joka näyttää Donald Trumpin peruukkien hautausmaalta. Vaikka kuuluisa poliitikko väittää, että hän ei käytä peruukkia, ovat meriheinät aivat identtisen näköisiä miehen pään päällä olevan kampauksen kanssa.

Video on julkaistu vasta muutama päivä sitten, mutta se on saavuttanut lähes 14 miljoonaa katselukertaa. Kerroimme hiljattain, kuinka hakkeriryhmä Anonymous on julistanut sodan Donald Trumpia vastaan. Hakkeriryhmän tavoitteena on saada ehdokkaan verkkosivustot toimintakyvyttömiksi ja pystyä paljastamaan noloja faktoja Donald Trumpista. Toisin sanoen miehen mainetta tahritaan kaikkialla oikein isolla kädellä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat