Huima parivaljakko – nainen ja kissa purjehtivat ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kapteeni Liz Clark on rakastanut purjehtimista lapsesta lähtien. Nainen on tottunut purjehtimaan yksin ja purjehtikin lähes kymmenen vuotta ilman seuraa ennen kuin asiaan tuli muutos. Clarkin suloinen kissa hyppäsi alukseen pienenä pentuna mukaan eikä ole sen jälkeen lähtenyt.

Clark on saanut Amelia-nimisestä kissasta seuraa merillä jo kolmen vuoden ajan. Clark on nimennyt kissan Amelia Earhartin mukaan, koska myös Amelia oli suuri seikkailija. Liz Clark päivittää matkan edetessä kuulumisiaan Swell Voyage -verkkosivuille ja omalle Instagram-tililleen.

Sosiaalisesta mediasta pystyy näkemään, että kissan ja purjehtijan yhdessä kulkema matka on jo tähän mennessä ollut todellinen seikkailu ja muodostanut parivaljakon välille todella syvän ja ainutlaatuisen siteen. Amelia-kissa näyttäisi nauttivan purjehtimisesta ja naisen elämäntyyli tuntuu sopivan myös kissan seikkailunhaluiseen luonteeseen.

?? & a happy halloween from the Tropicat ?

Kuva, jonka Captain Lizzy (@captainlizclark) julkaisi